Tuparent

Tuparent on  vuonna 2020 perustettu yritys, johon nuoruudestaan huolimatta kiteytyy vuosien kokemus valokuvauksesta, loma-asuntojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta sekä tietoteknikaan palveluista. Toimintafilosofiaamme kuuluu verkostoituminen muiden yritysten kanssa, jotta pystymme tarjoamaan parhaan kokonaisratkaisun. 

Olemme aloittaneet toimintamme Kainuussa sijaitsevan loma-asunnon vuokraustoiminnalla, jota laajennetaan vaiheittain elämyspalveluita, jotta lomailuun liittyvä kokemus olisi entistäkin parempi ja rikkaampi. Teemme sekä pitkä- että lyhytaikaista asuntojen vuokraustoimintaa Oulussa sekä tarjoamme niihin liittyviä  asiantuntijapalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille.

Kokemuksemme vuokraustoiminnasta mahdollistaa sen, että voimme tarjota myös muille asuntovuokrausta harkitseville tai jo alalla toimiville ulkoistettuja palveluita, jolloin vuokraustoiminta tehdään helpoksi, vaikka omistaja asuu muualla. Tämä mahdollistaa esimerkiksi muualla asuvien sijoittajien vuokraustoiminnan laajentamisen Oulun seudulle ilman käytännön ongelmia, kun Tuparent hoitaa vuokraukseen liittyvät käytännön asiat vuokralaishankinnasta alkaen. Tuntemuksemme eri varausportaaleista, kuten Airbnb ja Booking.com sekä kanavahallintatyökalusta Smoobu mahdollistaa näiden palvelujen konsultoipalvelut jouhevasti.

Pitkä-aikainen osaamisemme valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä mahdollistaa ammattitasoiset kuvat, joista olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme. Laadukkaat kuvat ovat keskeisiä, olipa kyseessä sitten vuokraus- tai myyntikohde. 

Uskomme vahvasti jatkuvaan parantamiseen, joten keräämme ja analysoimme jatkuvasti saamamme risut ja ruusut. Näin ollen pystymme kehittämään toimintaamme pienin askelin paremmaksi ja tarjota entistäkin parempaa palvelua.

Mikä sinun tarpeesi on ? Ota rohkeasti yhteyttä.

Ismo Nurmela

Palveluksessasi

Olen päätoimisesti työssä tietojärjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa tapahtuvissa tehtävissä. Itseni ja laajan verkostoni avulla toimimme Tuparent Oy:n kautta erilaisissa tehtävissä, jotka kattavat monipuoliset asumisen, lomailun sekä tietotekniikan palvelut. 

Tarkemman kuvauksen osaamisestani löydät Linkedin profiilistani.

fiFI