Mikä Tuparent ?

Tuparent on nuori, vuonna 2020 perustettu yritys, johon nuoruudestaan huolimatta kiteytyy sen toimijoiden vuosien kokemus valokuvauksesta, loma-asuntojen ja kiinteistöjen vuokrauksesta sekä tietoteknisistä palveluista. Toimintafilosofiaamme kuuluu verkostoituminen muiden yritysten kanssa, jotta pystymme tarjoamaan  parhaan kokonaisratkaisun. 

Olemme aloittaneet toimintamme Kainuussa sijaitsevan loma-asunnon vuokraustoiminnalla ja tuomme lähiaikana tarjolle elämyspalveluita, jotta lomailuun liittyvä kokemus olisi entistäkin parempi. 

Yrityksen toimijoiden kokemus pitkäaikaisesta asuntovuokrauksesta on mahdollistanut sen, että tarjoamme myös muille asuntovuokrausta harkitseville tai jo alalla toimiville palveluita, jolloin vuokraustoiminta tehdään helpoksi. Tämä mahdollistaa esimerkiksi muualla asuvien sijoittajien vuokraustoiminnan laajentamisen Oulun seudulle ilman käytännön ongelmia, kun Tuparent hoitaa vuokraukseen liittyvät käytännön asiat vuokralaishankinnasta alkaen.

Toimintaa tukee myös pitkä-aikainen osaamisemme valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä. Kiinteistökuvauksesta saatu myönteinen asiakaspalaute rohkaisee tarjoamaan osaamistamme laajemmin myös muiden käyttöön. Laadukkaat kuvat ovat tärkeitä, olipa kyseessä sitten vuokraus- tai myyntikohde. Kuvaamme kohteet ammattitason välineillä ja hoidamme kuvankäsittelyn alusta loppuun valmiiksi sekä toimitamme kuvat haluamassanne muodossa. 

Uskomme vahvasti jatkuvaan parantamiseen, joten keräämme jatkuvasti mielellämme risut ja ruusut. Näin ollen pystymme kehittämään toimintaamme pienin askelin paremmaksi ja tarjota entistäkin parempaa palvelua.

Mikä sinun tarpeesi on ? Ota rohkeasti yhteyttä.

Ismo Nurmela

Toimitusjohtaja

Palveluksessasi

Olen päätoimisesti työssä tietojärjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa tapahtuvissa tehtävissä. Itseni ja laajan verkostoni avulla toimimme Tuparent Oy:n kautta erilaisissa tehtävissä, jotka kattavat monipuoliset asumisen, lomailun sekä tietotekniikan palvelut. 

Tarkemman kuvauksen osaamisestani löydät Linkedin profiilistani.

fiFI