Tilava huoneisto neljälle Ylläksellä

Tilava huoneistohotellin yläkerran huoneisto neljälle majoittujalle keskeisellä sijainnilla Ylläksellä. Huoneistoalaa 44 m², josta yläkerrassa on 11 m².

Tätä parempaa paikkaa aktiivisen loman viettoon et Suomesta löydä – pääset pihasta suoraan hiihtämään ja maastopyöräilemään Ylläksen parhaat ja keskeisimmät reitit. Valittavissasi on sekä helppoja reittejä että myös haastavia nousuja ja laskuja. Hiihtoreitit löytyvät täältä ja maastopyöräilyyn voit tutustua tästä linkistäLasketteluun ja lumilautailuun on eri vaihtoehtoja: kahden kylän hiihtokeskuksesta löytyy kaikille jotain: gondolilla huipulle vaikka ilman suksia, lasten taikamattoja, freestyle park, tuolihissejä yms. Toisena vaihtoehtona löytyy vapaalasku. Koe tunturit aivan uudella tavalla. Oma suosikkini on neljän tunturin kierros: Kellostapuli, Kesänki, Lainio, Kukastunturi. Tähän kannattaa varata aikaa koko päivä. Ennen retkelle lähtöä huolehdithan ennakkoon turvallisuudestasi (lumivyöryennuste) ja että sinulla on riittävät varusteet ja osaava ryhmä retken tekemiseen. Jos haluat rentouttaa kehoa aktiivisten lenkkien jälkeen, se tapahtuu luonnollisesti Saaga hotellin kylpylässä (Yllästunturin puolella, matkaa autolla on 13 km).

Kuuluisalle Jounin kaupalle ja muihin keskeisiin palveluihin kävelet kevyen liikenteen väylää pitkin noin 10 minuutissa. Urheiluvälineiden ja vaatetuksen shoppailuun suosittelemme Äkäslompolo sportshop. Sisustamisen erikoisliikkeet Seitashop ja Lumimari palvelevat Jounin kauppakeskuksessa, josta löytyy myös vaateliike Alavashop sekä ruokaravintolat Tribunaali (pizzeria) ja Selvä Pyy (burgerit, salaatit, wingsit). Jos haluat ruokailla hieman juhlallisemmin, suosittelemme ravintola Rouhetta, joka sijaitsee Äkäslompolon kirkon läheisyydessä (alle 2 km huoneistosta). 

Huoneiston siisteys on majoittujille tärkeä asia ja me haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän kokemuksen. Hyvin usein kovassa käytössä oleviin mökkeihin ja huoneistoihin tehdään vain kevyt välisiivous vierailijoiden välissä. Tämä ei luonnollisesti ole riittävä toimenpide ylläpitää asunnossa raikasta tunnelmaa ja oman kokemuksemme perusteella hyvin harvassa mökissä tehdään kunnollista siivousta. Meidän palvelulupaus on, että teemme huoneistoon suursiivouksen kolme kertaa vuodessa. Suursiivous tarkoittaa: tyynyjen ja täkkien pesua, sänkyjen imurointia, lattioiden luutuamista kostealla, saunan ja kosteiden tilojen kaakeleiden pesua sekä keittiön kaappien ja astioiden huolellista puhdistamista. Samalla tarkastamme huoneiston tarvikkeet ja täydennämme tarpeen mukaan. 

Varaa huoneisto 206 aktiiviseen ja huolettomaan lomanviettoon. 

Varustelu

Alakerrassa on makuuhuone (kaksi sänkyä), olohuone, keittiö/ruokailutila, sekä sauna ja kylpyhuone/wc. Yläkerrassa on  yksi makuuhuone (kaksi sänkyä). Portaissa on lapsiportti.

Tilassa on Wifi (n. 60 Mbps) vapaasti käytettävissä.

 • Taloyhtiön pyykkitupa
 • Kuivauskaappi
 • Jääkaappi / pakastin
 • Astianpesukone 
 • Liesi (ei uunia)
 • Mikroaaltouuni
 • Kahvinkeitin
 • Vedenkeitin
 • Leivänpaahdin
 • Astiasto 4:lle hengelle
 • Koneellinen ilmanvaihto
 • Oma autopaikka

(Avautuu uuteen ikkunaan). Varaaminen onnistuu enintään 4 henkilölle.

Alekoodilla ”ALE10” varauksen hinnasta -10% alennus.  

Kahdeksan vuodenaikaa. Seitsemän tunturia. Aidot lappilaiset kylät.

Kansallispuisto, jossa maailman puhtain ilma. Tutki ja löydä ympärivuotinen Ylläs.

Loma Levillä

Haluatko vaihtelua ja tutustua Levin tarjontaan ? Kysy yhteistyökumppanimme kohteesta lisää.