business, signature, contract

Toimitusehdot​

Toimitusehdot

Tuparent 3148048-1 (jäljempänä verkkokauppa tai yritys) myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhdyshenkilö

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 040 5467243     

Osoite: Heikinkatu 20 as 4, 90100 Oulu

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin tai pyytämällä tarjous. Tilaus maksetaan verkkokaupan kassatoiminnossa tai maksamalla sähköpostiin saatu lasku. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus ja/tai lasku. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun  eräpäivään mennessä tai ns. pikavarauksissa koko loppusuorituksen.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan maksutapoina toimii pankkisiirto. Lasku toimitetaan sähköpostitse asiakkaan antamaan osoitteeseen. Varauksen yhteydessä asiakkaan tulee maksaa vähintään varausmaksu (20% vuokrahinnasta) verkkopankissa. Mikäli varauksen alkamisen ja varauksen tekemisen väli on lyhyt, edellytetään koko vuokrahinnan maksaminen. 

Kauppa syntyy  asiakkaan ja yrityksen välille. Yrityksen vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Toimitustavat

Verkkokaupasta tilatut palvelut toimitetaan siihen kohteeseen mihin ne on tilattavien tuotteiden yhteydessä määritelty.

Toimituskulut määräytyvät valitun tuotteen tai palvelun sekä mahdollisten lisäpalvelujen mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote tai palvelu on virheellinen tai puutteelinen, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle.  

Reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä yhdyshenkilöömme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Peruutukset 

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla yhdyshenkilölle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut yhdyshenkilön sähköpostiin. Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi on vuokralleottaja oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta varausmaksua. Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

 – loma-asunnot 

Jos asiakas peruuttaa loma-asunnon vuokrauksen, ei varausmaksun osuutta palauteta.

  • Peruutusmaksu on 50% varaussummasta, jos majoitus perutaan yli 30 päivää ennen ennen varauksen alkamista.
  • Jos peruutus tehdään alle 14 päivää ennen varauksen alkamista, varaussummaa ei palauteta.

 – huoneistot 

Jos asiakas peruuttaa huoneiston vuokrauksen, ei varausmaksun osuutta palauteta.

  • Jos peruutus tehdään alle 1 päivää ennen varauksen alkamista, varaussummaa ei palauteta.

 

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on merkitty euroissa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron vallitsevan verokannan mukaan.

Muuta vuokrauskohteista

Vuokrattava kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä kello 16 eteenpäin, ellei muuta sovittu. Kohteen luovutus on lähtöpäivänä viimeistään kello 12 (lomakohteet) tai kello 11 (huoneistot), ellei muuta ole erikseen sovittu. Kohdetta saa käyttää se henkilömäärä, joka on varausta tehdessä ilmoitettu. Juhlien järjestämisestä, joissa kohteessa vieraileva henkilömäärä ylittyy, on sovittava etukäteen.

Kalusteiden, kodinkoneiden, keitto- ja ruokailuvälineiden sekä patjojen, peittojen ja tyynyjen käyttö kuuluu vuokraan. Tämän lisäksi sähkön ja veden käyttö normaalissa rajoissa. Autojen pesu tai omien paljujen käyttö tms. ei ole sallittua ilman erillistä sopimista. Polttopuut, sekä huoneistossa olevien siivousvälineiden ja -tarvikkeiden käyttö kuuluu hintaan. Sähköajoneuvojen lataaminen ilman erikseen sopimista ei ole sallittu.

Lomakohteessa soutuveneen vapaa käyttö kuuluu hintaan. Lomakohteessa liinavaatteet, pyyhkeet tai loppusiivous eivät kuulu vuokraan, elleivät ole erikseen vuokrattu. Lomakohteen siivouksesta loman aikana asiakas huolehtii itse. Huoneistossa vuokraan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. 

Lomakohteen sijaitessa maaseudulla tulee asiakkaan ymmärtää se, että hetkellisiä sähkökatkoja saattaa esiintyä lumikuorman, linjastohäiriöiden tai myrskyjen vuoksi.

Asiakas on vastuussa kohteeseen aiheutetuista vahingoista.