house, key, real estate

Majoittamisen, tietotekniikan, valokuvauksen ja vuokraustoiminnan palvelut

Oletko sijoittaja tai yrittäjä, joka kaipaat tukea majoittamiseen, tietotekniikkaan tai vuokraustoimintaan tukea ?

Kokemuksemme asunto- ja loma-asuntovuokrauksesta, verkkosivujen rakentamisesta ja ylläpitämisestä, erinomainen paikallistuntemuksemme (Oulu+Puolanka) mahdollistaa erilaisten palvelujen tarjoamisesta joustavasti. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Alla muutamia esimerkkejä:

Vuokraustoiminnan palvelut 
Teemme Airbnb- , Booking.com, Smoobu Channel Manager, Expedia yms. konsultointia ja ylläpitoa, jolla olemme pystyneet kasvattamaan asiakkaamme liikevaihtoa kymmeniä prosentteja, estämään päällekkäisvaraukset, tehostamaan ilmoitusten laatua sekä vähentämään rutiineihin käytettävää aikaa merkittävästi.
 
Haluaisitko avata uuden kohteen vuokrattavaksi, mutta tuskailet työkalujen kanssa? Vai haluatko muokata ja kehittää ilmoitusta ? Tai kenties ulkoistaa nämä ”ikävät” rutiinit jollekin muulle ? Palvelun tarjoaminen onnistuu etäyhteyden yli missä tahansa.
 
Tietotekniikan tukipalvelut

Tuskailetko tietotekniikan kanssa ? Eikö aika tai osaaminen riitä nettisivujen ylläpitoon, sähköpostipalvelujen tai toimistosovellusten käyttöön kun haluaisit keskittyä omaan osaamiseesi? Kerro tarpeesi meille, niin selvitetään voimmeko auttaa, jolloin voit keskittyä käyttämään aikaa omaan ydiosaamiseesi. 

Asuntokuvaus

Oletko vuokraamassa tai myymässä huoneistota tai kiinteistöä? Laadukkailla kuvilla on iso merkitys kiinteistöjen ja huoneistojen myynnissä tai niiden vuokrauksessa. Amerikkalaisen VHT Studios tekemän tutkimuksen mukaan laadukkaasti kuvattujen asuntojen myynti oli 32% nopeampaa.

Kuvien merkitys korostuu erityisesti nykyisin digitalisaation aikana, kun ennakkopäätökset tehdään jo verkkosivuilta löytyvien kuvien ja tietojen perusteella. Huonolaatuiset kännykällä otetut kuvat tai epäselvät tiedot ilmoituksessa heikentävät kohteen kiinnostusta asiakkaan silmissä. On siis tärkeää panostaa laadukkaisiin kuviin.

Miksi et siis kääntyisi puoleemme? Suunnittelemme kuvauksen yhdessä kanssasi ja etsimme kohteesta parhaat puolet, jotta kokonaisuudesta tulee edustava. Käyttämämme Nikon -järjestelmäkamera yhdessä laajakulmaisen objektiivin kanssa tuo luonnollisen kuvan koko tilasta mittasuhteineen. Käsittelemme kuvat Adobe Lightroom & Adobe Photosop -ohjelmistoilla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja toimitamme valmiit kuvat haluamassasi muodossa sinulle sovitusti, vaikka nettisivuille asti.

Kuvaukset tehdään joustavasti pääosin viikonloppuna tai iltaisin yhdessä sopimaamme aikaan. 

Alla muutamia esimerkkejä  (klikkaa kuvasta isommaksi)

fiFI