house, key, real estate

Majoittamisen, tietotekniikan ja vuokraustoiminnan palvelut

Oletko sijoittaja tai yrittäjä, joka kaipaat tukea majoittamiseen, tietotekniikkaan tai vuokraustoimintaan tukea ?

Kokemuksemme asunto- ja loma-asuntovuokrauksesta, verkkosivujen rakentamisesta ja ylläpitämisestä, erinomainen paikallistuntemuksemme (Oulu+Puolanka) mahdollistaa erilaisten palvelujen tarjoamisesta joustavasti. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Alla muutamia esimerkkejä:

Airbnb-, Booking.com- ja Smoobu konsultointi
Suoritamme Airbnb- , Booking.com sekä Smoobu Channel Manager konsultointia, jolla olemme pystyneet kasvattamaan asiakkaamme liikevaihtoa kymmeniä prosentteja, estämään päällekkäisvaraukset, tehostamaan ilmoitusten laatua sekä vähentämään rutiineihin käytettävää aikaa merkittävästi.
 
Haluaisitko avata uuden kohteen vuokrattavaksi, mutta tuskailet työkalujen kanssa? Vai haluatko muokata ja kehittää ilmoitusta ? Tai kenties ulkoistaa nämä “ikävät” rutiinit jollekin muulle ? Palvelun tarjoaminen onnistuu etäyhteyden yli missä tahansa.
 
Tietotekniikan tukipalvelut

Tuskailetko tietotekniikan kanssa ? Eikö aika tai osaaminen riitä nettisivujen ylläpitoon, sähköpostipalvelujen tai toimistosovellusten käyttöön kun haluaisit keskittyä omaan osaamiseesi?

Kerro tarpeesi meille, niin selvitetään missä voimme auttaa, jolloin voit keskittyä käyttämään aikaa omaan ydiosaamiseesi.

Olemme rakentaneet asiakkaallemme omia verkkosivuja, tehneet budjettilaskelmia pankille rahoitushakemusta varten ja monta muuta asiaa.

 
fiFI