Mukavuksiilla varustettu hirsimökki Pikku-Aittojärven rannalla, jonka majoituskapasiteetti on 6 henkeä. Ranta on lapsiystävällinen ja uimakelpoinen. Omalla tontilla on lisäksi perinteinen rantasauna, kota ja liiteri.

Puolangan kirkolta matkaa on vajaa 10 kilometriä. Kylällä sijaitsee yleisimmät palvelut, kuten kaupat, apteekki, terveysasema, alko, huoltoasemat, ravintola sekä kirjasto.

Alueella on erinomaiset patikointi-, kalastus-, metsästys- ja uintimahdollisuudet Puolangan liikunta- ja ulkoilualueet.

Lähimmät laskettelurinteet löytyvät kutakuinkin samalta etäisyydeltä, Ukkohalla (37min) ja Paljakka (36min). Ukkohalla tarjoaa mm. keilailua, vaeltelua, kylpylää ja erilaisia ulkoiluaktiviteetteja. Paljakan valikoimiin taasen kuuluu laskettelun lisäksi mm. elokuvat, hieronta ja safarit.

Lemmikit ovat meillä tervetulleita, kunhan lemmikki pysyy piha-alueella ja jätökset siivotaan pois. Tupakointi sisätiloissa on kielletty, pihallakin tumpit on kerättävä pois.

Mökistä löytyy kaksi erillistä makuuhuonetta, eteinen, tupakeittiö sekä pesuhuone.

Ensimmäisessä makuuhuoneessa sijaitsee parivuode leveydeltään 160 cm ja toisessa 140 cm leveä parivuode. Olohuoneessa sijaitsee L-muotoinen sohva sekä sohvanojatuoli, josta saadaan käännettyä vuode yhdelle aikuiselle. Näin ollen yhteensä makuupaikkoja tulee kuudelle henkilölle.

Oleskelutilana toimii avara tupakeittiö, joka jatkuu keittiöön. Keittiöstä löytyy liesi, uuni, mikro, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä jääkaappipakastin. Hanavesi tulee vesiosuuskunnan vesiverkosta ja on juomakelpoista. Kylpyhuoneessa on vesi-WC, suihku sekä pyykinpesukone.

Mökissä on koneellinen ilmastointi, ilmalämpöpumppu sekä sähköinen patterilämmitys. Lämmitys ja ilmalämpöpumppu on etäohjauksessa, kuten murtohälyttimetkin. Televisiosta löytyy signaalilähteinä antenni- ja satelliitti-TV. Sisätiloissa on maksuton wifi. 

Olohuoneesta on suora näkymä järvelle suurien ikkunoiden kautta.

Satsaa lomallasi hyvinvointiisi. Pororajan Bodystä saat urheiluhierontaa sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoidot ja akupunktiota.
Toimipiste sijaitsee kirkonkylällä, matkaa mökiltä on vain 9,5km. Soita Hannele Karhu +358 40 192 3606 tai  klikkaa kuvasta.

Pihapiirissä sijaitsee kota, joka soveltuu  mainiosti ruoanlaittoon ja yhdessäoloon.

Kodasta löytyy Muurikka -paistoalusta ja makkaratikut.

Hirsinen rantasauna sijaitsee vain viisi metriä järven rannasta, joten pulahdus järveen saunasta on nopeaa ja helppoa.

Saunassa on puulämmitteinen Kota Luosto -kiuas, jonka mehevät löylyt hellivät saunojia.

 

Pesuvesi kannetaan itse joko järvestä tai mökin päädyssä olevasta hanasta. Kiukaassa on vesisäiliö, johon lämmitettävä vesi asetetaan. Kiuasta ei saa käyttää ilman, että säiliössä on vettä.

Järven ranta on loivasti syvenevä, joten se sopii hyvin myös pienten lasten uintileikkeihin. Alussa on hiekkapohjaa, mutta syvemmällä ranta muuttuu mutapohjaiseksi. Rannassa ei ole laituria.

Rannasta löytyy myös lasikuituinen soutuvene sekä liiteristä airot sekä pelastusliivit. Näitä saa käyttää ilman eri maksua.

 

Järvi tarjoaa kalastajalle ahventa, haukea sekä siikaa. Lähistöllä on useita muitakin vesistöjä, mikäli kalaonnea haluaa kokeilla muuallakin. Kalastuslupa ja -välineet on hankittava erikseen.

Pilkkijöille löytyy syöttejä paikallisesta rautakaupassa.

Lisäpalvelut

ImageTitleRatingPriceCart

Lumikenkien vuokraus (2 paria)

25,00  (sis. ALV)

Liinavaatteet

10,00  (sis. ALV)

Loppusiivous

80,00  (sis. ALV)

Puolanka
2°C
Light snow
fiFI