Puolanka
-3°C
Clear/Sunny

Mökki

Kontio -tuotteen hirrestä rakennetussa mökissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone sekä ruokasali-keittiö.  

Keittiössä on täysi moderni laitteisto. Keittiöstä löytyy liesi, uuni, mikro, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä jääkaappipakastin.  Olohuoneessa luo tunnelmaa Nunna -uunin vuolukivitakka.  Kylpyhuoneesta löytyy vesi-wc, suihkukaappi sekä pyykinpesukone.

Ensimmäisessä makuuhuoneessa sijaitsee 160cm leveä parivuode ja toisessa 140 cm leveä parivuode. Olohuoneen L-muotoinen sohva sekä sohvanojatuoli (josta saadaan käännettyä vuode yhdelle aikuiselle) luovat kaksi makuupaikkaa.  

Mökissä on koneellinen ilmastointi, ilmalämpöpumppu sekä sähköpatterilämmitys.

Sijainti ja alue

Rauhallisella alueella sijatseva mökki on oivallinen valinta rentouttavaan lomailuun. Pikku-Aittojärven ranta on lapsiystävällinen ja uimakelpoinen.  Rannan hiekkapohja muuttuu syvemmällä mutapohjaiseksi. Rannassa ei ole laituria.

Lemmikit ovat tervetulleita, kunhan lemmikki pysyy piha-alueella ja jätökset siivotaan pois. Mökkitie on rauhallinen lemmikkien ulkoiluttamiseen.

Puolangan kirkolta on matkaa vajaa 10 kilometriä. Kylällä sijaitsee mm. kaupat, apteekki, terveysasema, alko, huoltoasemat, ravintola sekä kirjasto.

Terassi: Kyllä
Oma tontti: Kyllä
Lapsiystävällinen ranta:
Kyllä

Laituri: Ei

Aktiviteetit

Lähimmät laskettelurinteet löytyvät läheltä: Ukkohalla (37min) & Paljakka (36min). Ukkohalla tarjoaa mm. keilailua, vaeltelua, kylpylää ja erilaisia ulkoiluaktiviteetteja. Paljakan valikoimiin taasen kuuluu laskettelun lisäksi mm. elokuvat ja safarit.

Alueella on erinomaiset patikointi-, kalastus-, metsästys- ja uintimahdollisuudet Puolangan liikunta- ja ulkoilualueet.

Pikku-Aittojärvi tarjoaa ahventa, haukea sekä siikaa. Lähistöllä on useita muitakin kalavesistöjä. Kalastuslupa ja -välineet on hankittava erikseen. Pilkkijöille syöttejä löytyy paikallisesta rautakaupassa.

Lähistöllä on useita mukavia pikkuteitä kävelyyn sekä metsähallituksen maastot. Vuokraamme lumikenkiä.

Saunaa ja rentoutumista

Perinteikäs hirsinen rantasauna sijaitsee vain viisi metriä järven rannasta, josta pulahdus järveen on helppoa.

Puulämmitteinen Kota Luosto -kiuas, johon kannetaan vesi saudan päädystä tai järvestä, tuottaa hempeät löylyt. Ilman vettä säiliössä kiuasta ei saa käyttää.

Rannasta löytyy lasikuituinen soutuvene sekä liiteristä airot sekä pelastusliivit.  

Pihassa sijaitsee kota, josta löytyy Muurikka -paistoalusta ja makkaratikut.

Polttopuut: Kuuluvat vuokraan 
Saunavesi: Kantovesi

Lisäpalvelut

ImageTitleRatingPriceCart

Lumikenkien vuokraus

25,00  (sis. ALV)

Liinavaatteet

10,00  (sis. ALV)

Loppusiivous

80,00  (sis. ALV)

Satsaa hyvinvointiisi. Pororajan Bodystä urheiluhierontaa sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoidot ja akupunktiota. Toimipiste sijaitsee kylällä, matkaa vain 9,5km. Soita Hannele Karhu +358 40 192 3606 tai  klikkaa kuvasta.

MÖKKI VAPAANA?

Tarkista varaustilanne ja tee varauspyyntö
fiFI