Lomahuoneisto keskeisellä sijainnilla Iso-Syötteellä

Uudehko moderni rivitalohuoneisto loistavalla sijainnilla Iso-Syötteen tunturin juurella. Huoneistoa on remontoitu vuonna 2021.

Tunturialueen kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä ja koneellisesti hoidettu latuverkko sijaitsee ihan vieressä. Iso-syötteen rinnekeskus palveluineen lyhyen kävelymatkan päässä.

Alakerrassa on makuuhuone, olohuone, keittiö/ruokailutila, sekä sauna ja kylpyhuone/wc. Keittiöstä löytyy tarvittavat mukavuudet. Kylpyhuoneessa sijaitsee pyykinpesukone. Eteisessä sijaitsee täysikokoinen kuivauskaappi vaatteiden kuivatukseen. Yläkerrassa on parvi sekä yksi erillinen makuuhuone.

Huoneistoon mahtuu peräti kahdeksan majoittujaa: kaksi vuodepaikkaa alakerran makuuhuoneessa (parisänky), kaksi vuodepaikkaa yläkerran pienessä makuuhuoneessa (2 erillistä sänkyä) sekä neljä vuodepaikkaa parvella (4 erillistä sänkyä). Lapsiportti sijaitsee portaiden ylä- ja alapäässä.

Huoneiston edessä on oma autokatos, jossa auton lohkolämmittimelle pistoke. Ulko-oven vieressä on  lukittava varasto, jossa on kätevä säilyttää sukset, sauvat ja monot..

Wifi maksuttomassa käytössä.

Talvikaudella  huoneiston hintaan sisältyy 1 hissilippu Iso-Syötteelle.

Keittiö

Valoisa tupakeittiö ruokailutiloineen on toiminnallinen kokonaisuus. Keittiöstä löytyy astianpesukone, jääkaappi, kahvinkeitin, liesi/uuni, mikroaaltouuni.

Olohuone

Valoisassa olohuoneessa sijaitsee sohva, TV, radio/cd, dvd.

Kylpyhuone ja sauna

Ulkoilun jälkeen on mukava rentoutua omassa sähkölämmitteisessä saunassa. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, wc ja oma pyykinpesukone

Makuuhuoneet

Alakerran makuuhuoneessa sijaitsee parivuode. Parven makuuhuoneessa toiset kaksi runkopatjasänkyä sekä parvella neljä sänkyä.

Viihde

Sisätiloissa on DVD-soitin ja antenni-TV.

Lämmitys ja ilmanvaihto

Huoneistossa on koneellinen ilmanvaihto sekä lattialämmitys.

Pysäköinti

Huoneiston edessä on oma autokatospaikka, jossa on autopistoke.

Muuta

Huoneistossa on myös oma lukittava huoneistokohtainen varasto, jossa voi säilöä vaikka sukset ja monot.

Eteisessä on kuivauskaappi.

Syöte - Löydä itsesi kiireen pohjoispuolelta

Syöte - Tunturin talvi on elämyksiä täynnä.

(Avautuu uuteen ikkunaan)

Alekoodilla ”ALE10” varauksen hinnasta -10% alennus.  

EnglishSuomiFrançaisDeutschItalianoРусскийEspañolSvenska