Oletko vuokraamassa tai myymässä huoneistota tai kiinteistöä? Laadukkailla kuvilla on iso merkitys kiinteistöjen ja huoneistojen myynnissä tai niiden vuokrauksessa. Amerikkalaisen VHT Studios tekemän tutkimuksen mukaan laadukkaasti kuvattujen asuntojen myynti oli 32% nopeampaa.

Kuvien merkitys korostuu erityisesti nykyisin digitalisaation aikana, kun ennakkopäätökset tehdään jo verkkosivuilta löytyvien kuvien ja tietojen perusteella. Huonolaatuiset kännykällä otetut kuvat tai epäselvät tiedot ilmoituksessa heikentävät kohteen kiinnostusta asiakkaan silmissä. On siis tärkeää panostaa laadukkaisiin kuviin.

Miksi et siis kääntyisi puoleemme? Suunnittelemme kuvauksen yhdessä kanssasi ja etsimme kohteesta parhaat puolet, jotta kokonaisuudesta tulee edustava. Käyttämämme Nikon -järjestelmäkamera yhdessä laajakulmaisen objektiivin kanssa tuo luonnollisen kuvan koko tilasta mittasuhteineen. Käsittelemme kuvat Adobe Lightroom & Adobe Photosop -ohjelmistoilla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja toimitamme valmiit kuvat haluamassasi muodossa sinulle sovitusti, vaikka nettisivuille asti.

Kuvaukset tehdään joustavasti pääosin viikonloppuna tai iltaisin yhdessä sopimaamme aikaan. 

Alla muutamia esimerkkejä  (klikkaa kuvasta isommaksi)

Myös 360 -asteen asuntokuvaus onnistuu meiltä. Otamme valokuvat, käsittelemme ne ja yhdistämme käyttämällämme ohjelmistolla ne yhdeksi 360 -asteen kuvaksi. Nämä kuvat elävöittävät ilmoitusta ja antavat katsojalle paremman kuvan tilojen käytöstä sekä niiden keskinäisistä sijainneista.

Kuviin voidaan sijoittaa informatiivisia klikattavia osioita, joissa voi olla tekstiä tai kuvia. Allaolevassa esimerkissä on muutama esimerkki. 

fiFI